TAXI58: SNEL, VEILIG, VERTROUWD - 24/7 BEREIKBAAR - BEL NAAR +32 58 51 58 58

TAXI58: SNEL, VEILIG, VERTROUWD

24/7 BEREIKBAAR

BEL NAAR +32 58 51 58 58

LAAT U RIJDEN IN COMFORT & STIJL


GROEI FINANCIEEL EN BESCHERM UW VERMOGEN

De financiële geletterdheid kan veel beter maar is nochtans essentieel voor financiële zelfredzaamheid (lees: om in eerste instantie de rekeningen te kunnen betalen). Slim sparen, beleggen, investeringen, verzekeren is dan ook de boodschap. Zonder plan en/of verkeerde beslissingen kom je er niet en wordt de oude dag problematisch.  Zonder tijdige successieplanning maak je alleen vadertje Staat rijker en vernietig je jouw vermogen voor de eigen kinderen en klein-kinderen.  Bij P&Q geniet je samen met haar experten, ervaringsdeskundigen in alle disciplines van een enorme opgetelde ervaring. Maak er dan ook gebruik van.

Nuytten.be

Stefaan Nuytten is de oprichter en inspirator van de Price & Quality vennootschappen actief in bank, verzekeringen, immo, financiële planning, accountancy en fiscaliteit, carrosseriebouw, bouw en renovatie, TAXI-service, HORECA, eBikes, etc…..  Stefaan is gehuwd met de ondernemende Katy, vader van 4 ondernemende kinderen, allen zelfstandig bedrijfsleiders en bompa van 8 kleinkinderen.

Beter bemiddelen

Bij “Beter Bemiddelen” geloven we in de kracht van bemiddeling en onderhandeling voor oplossing van problemen of geschillen.  Je kiest om buiten de rechtbank in communicatie te gaan met de tegenpartij en het probleem aan te pakken.  In de meeste gevallen gaat het ook sneller en wordt een lang durende en dure procedure voor de rechtbank vermeden.

Minst belaste weg

België blijft al jaren wereldkampioen in het belasten van arbeid. Ons land is het enige dat boven de 50% noteert. Netto blijft er dus minder dan de helft over. Bovendien is de fiscaliteit vrij complex waardoor alleen experten nog door het bos de bomen zien. De keuze van de minste belaste weg is een basisrecht maar de keuze-mogelijkheid wordt sterk beperkt met niet altijd duidelijke anti-misbruikbepalingen en verdachtmakingen rond “simulatie”. De minst belaste weg veilig bewandelen is dan ook een uitdaging waarvoor je de beste experten nodig heeft.

Nie neuten

Als fiscaal accountant, bemiddelaar, ex-bankier en “serial entrepreneur” kent Stefaan de pijnpunten van onze maatschappij en de politieke beleidsmakers. Politici zijn zonder kennis van lessen uit het verleden, blind voor de realiteit van vandaag, doof voor de stem van de man in de straat.  Iederéen weet dit, maar Stefaan durft! het vlijmscherp aankaarten. Ook gebeten door politiek en hoe het beter moet?  Wil je actief meehelpen en overleggen met Stefaan?  Laat het weten.

Golf "Hof ter Hille"

Wandelen is een veilige manier van sporten. Golf is een calorieën-burner en zorgt voor verlaging van het stressniveau.  Maar Golf is ook een excellente manier van netwerken.  Interesse in een Golf-initiatie, of een team-building met passend arrangement?  Ben je klant bij P&Q en als Golfer eens Golf “Hof ter Hille” te bezoeken?  Contacteer ons.

Sigarenclub P&Q SN-selection

Als gepassioneerd sigarenliefhebber stelde Stefaan zijn “SN-selection” samen bestaande uit nieuwe of minder bekende kwaliteitsmerken (uit Honduras, Nicaragua, Dominicaanse, Ecuador,….) welke prijs/kwaliteit échte toppers zijn. De Belgische regelgeving laat niet toe sigaren op een website en/of online te bestellen. Om die reden starten wij dan ook binnenkort met de “P&Q SN Selection Sigarenclub” waar wij onze leden 3 à 4 keer per jaar uitnodigen op een exclusief avond-event. Kandidaat?  Laat het ons weten. 

P&Q Academy

Om de actualiteit te duiden, zowel economisch, financieel, fiscaal, etc… maar vooral om jou te informeren waar je best actie onderneemt en op welke manier zijn er regelmatig opleidingen maar ook informatie-sessies. Stefaan is er samen met experten gastspreker. Wens je info over onze initiatieven, onderwerpen en tijdstippen? Maak ons jouw gegevens over zodat we jou tijdig kunnen inlichten.

P&Q academy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.