TAXI58: SNEL, VEILIG, VERTROUWD - 24/7 BEREIKBAAR - BEL NAAR +32 58 51 58 58

TAXI58: SNEL, VEILIG, VERTROUWD

24/7 BEREIKBAAR

BEL NAAR +32 58 51 58 58

LAAT U RIJDEN IN COMFORT & STIJL

Culinair

GENIET CULINAIR IN DE RESTAURANTS van Price & quality CULINAIR

Resto de Rimini

Resto de Rimini serveert u al jaren de gesmaakte Fran-Belgische keuken en is gekend voor haar uitstekende verse visgerechten. Chef Wesley staat aan het fornuis. Professioneel in de potten roeren deed hij voor het eerst in de keuken van de Karmeliet in Brugge.  Tot de vlam oversloeg naar Anne-Sophie Nuytten, tevens Kok maar jouw sommelier en attente gastvrouw.

Golf "Hof ter Hille"

In 2014 kreeg Golf ter Hille te Oostduinkerke een nieuwe drive onder impuls van Price & Quality Culinair welke de concessie voor de uitbating van de Brasserie/Restaurant/Clubhuis in de wacht sleepte.  Chef Jeroen superviseert de keuken en moeder Katy orkestreert feilloos de zaal en de talrijke maat-arrangementen tot “a whole-in-one” totaalbeleving.

Bière sur Mer

Jouw onderdompelen in een Zee van bieren, dat is onze missie! Kenners en niet-kenners zijn steeds verrast door de rijkdom die zij in hun rijkelijk gevulde glazen aantreffen. In Bière sur Mer wordt niet alleen bier geschonken en gedronken, er wordt ook mee gekookt. “Gerechjes” met gerstenat maar ook de (g)oude(n) klassiekers uit grootmoeders keuken vormen de basis van de menu-kaart. Ook geheelonthouders zijn dus van harte welkom!

dCouvert

Af en toe eens uitwaaien aan Zee, het kan de innerlijke mens veel deugd doen. Zeker als het afzakken naar de Kust gecombineerd wordt met het eens lekker onderuit zakken in de zetels van dCouvert.  dCouvert is een trendy lounge bar die niet alleen cocktails maar ook whisky’s, wijnen en seizoengerechten serveert. dCouvert kan ook gereserveerd worden tijdens het laagseizoen voor meetings en  speciale events.

nieneuten.be

Als fiscaal accountant, bemiddelaar, ex-bankier en “serial entrereneur” kent Stefaan de pijnpunten van onze maatschappij en de politieke beleidsmakers. Politici zijn zonder kennis van lessen uit het verleden, blind voor de realiteit van vandaag, doof voor de stem van de man in de straat.  Iederéen weet dit, maar Stefaan durft! het vlijmscherp aankaarten. Geniet van zijn colums.

orderyourself.be

Voor de aanvraag van TAXI-rit, VIP-shuttle, TAXI 58 voordeelkaart, arrangement op maat (event Golf, familiefeest, congres, vergaderzaal) etc… en/of bestellingen kan je hier terecht. Je kan naargelang het onderwerp elektronisch de noodzakelijke informatie invullen. Je krijgt steeds snel feedback op deze manier.

Sigarenclub P&Q SN-selection

Sinds jaar en dag is Stefaan Nuytten (SN) een gepassioneerd sigarenliefhebber, maar enkel van “dé betere” sigaar. In dit opzicht viel het aanbod tegen. Steevast kwam je uit bij de Cubaanse klassiers, niet vlot te krijgen én bovendien zeer duur.  Stefaan is jouw gids naar de nieuwe of  mindere bekende kwaliteitsmerken, prijs/kwaliteit échte toppers.

Webshop

De P&Q vennootschappen en partners maken zelf een aantrekkelijke selectie van producten en speciale “must-have” producten voor hun klanten. We gebruiken ze zelf omwille van hun kwaliteit en ze worden via deze webshop aangeboden aan zeer aantrekkelijke voorwaarden.

La Pequena Bodega

De conquistadores zijn geland in Sint-Idesbald en verspreiden de Spaanse keuken. Letterlijk vertaald betekent La Pequena Bodega “de kleine wijnkelder”. Maar denk nu niet aan een vochtige ruimte onder de grond. Het betreft een moderne pop-up tapasbar op de Zeedijk waar je Spaanse wijnen, fijne Spaanse charcuterie, schapenkazen, olijven en gezonde antipasti kunt nuttigen.  De locatie is beperkt geopend en ook privé te reserveren voor eigen arrangement.

Bar-B-Queen

Breng de Chefs van Price & Quality Culinair voor jouw BBQ-arrangement nu ook aan huis. Met de “Super de Luxe” all-in-formule voelen uw gasten zich meteen “Queen”.  Tijdig op voorhand reserveren is de boodschap.  Afhaal, alles pico bello voorbereid, ook mogelijk.

Noordzee Events

Op zoek naar een origneel en tof idee voor een teambuilding? Of wens je jouw personeel, vriendengroep of familie eens te verrassen met een unieke ervaring? Price & Qualiy Consulting biedt u vanuit de jachthaven van Nieuwpoort vaartochten aan voor groepen tot 10 personen. De Westkust ervaren vanop Zee, een speciale belevenis met een nagelnieuwe luxe RIB van 12,75 meter.

Belgicasa

Spanje, favoriet voor Belgen met een tweede verblijf. P&Q Consulting heeft een resort op de Montemar berg in Benissa. Je kan er terecht voor events, teambuildings maar ook trainingen op maat. Of overweeg je een eigendom te kopen in Spanje? Spreek zeker Katy aan. Als Belgisch erkend Vastgoedmakelaar met de lokale kennis van de Spaanse markt en regelgeving zijn wij de juiste partij om jou ter plaatse te begeleiden.

Laat je informeren en geniet van de talrijke promoties bij P&Q en partners. 

Events

GENIET VAN EVENTS, INCENTIVES, TEAMBUILDINGS,
FEESTEN “HAVE FUN & CHILL, ALSO IN SPAIN”